Oefenavonden nieuwe seizoen

De oefenavonden voor het seizoen 2023 – 2024 zijn bekend. je vindt ze via deze link. Ook vind je ze in het menu boven aan de pagina.

Noteer deze avonden vast in je agenda, zodat je geen avond hoeft te missen. Mocht je een avond niet kunnen, dan zijn er aan het eind van het seizoen 2 avonden gereserveerd waarop je kunt laten zien dat je de gemiste oefenstof beheerst. Voor deze avonden is het nodig dat je je aanmeldt.

Het bestuur wenst iedereen een fijne vakantie en tot ziens op de oefenavonden.

Een nieuw jaar

Het bestuur wenst een ieder een gezond en veilig 2023 toe.

Met de leden willen wij hierop toosten aan het eind van de herhalingsles op 10 en 17 januari.
We hopen dat vele van jullie hierbij aanwezig kunnen zijn.

Aanpassingen in rooster oefenavonden

In het rooster voor de oefenavonden zaten een paar kleine fouten en de lesstof was nog niet bekend. Het rooster is aangepast en kun je hier vinden. Er zijn twee extra data toegevoegd en de inhaal avond voor reanimatie is verplaatst van 21 februari naar 14 februari 2023.

Oefenavonden zijn bekend

De planning van de oefenavonden vind je onder het kopje Oefenavonden 2022 – 2023 boven aan de pagina.

We starten dit seizoen met de belangrijkste vaardigheden op ehbo-gebied zoals de reanimatie, het nieuwe onderdeel stop de bloedingen en als derde de levensreddende handelingen.

Vanaf 20 september starten de lessen weer.

Algemene ledenvergadering

Op 28 september a.s. zal de algemene ledenvergadering worden gehouden. Alle (ere)leden worden van harte uitgenodigd om deze bij te wonen. De agenda van de ledenvergadering vind je binnenkort in het afgeschermde deel van deze site.

Aansluitend aan de vergadering willen we het nieuwe seizoen starten met een hapje en een drankje. Meld je hiervoor aan bij onze voorzitter.

Jaarvergadering uitgesteld

De geplande jaarvergadering van 6 april 2021 kan in verband met de RIVM-richtlijnen niet gehouden worden.

Het bestuur beraad zich over een alternatief voor deze avond. Dit kan zijn een online bijeenkomst of uitstellen tot het moment waarop het weer mogelijk wordt om samen te komen.

We hopen op uw begrip hiervoor.

Het bestuur.